skönhetsateljen.blogg.se

Välkomna till min blogg! Här vill jag dela med mig av mina tankar, funderingar och vardag både som egen företagare inom skönhetsbranschen och som vanlig förvirrad kvinna. Kommer även att dela med mig av både tips ,råd och rön. ...Våga vara vacker

Kommunikation.............Lätt som en plätt eller?

Publicerad 2014-09-08 21:27:13 i Allmänt,

Ibland kan man undra hur i hela friden vi kan tolka saker och ting så olika och vara så säkra på att det är just jag som har rätt i sak?! Ta en enkel sak som att skicka meddelande via Facebook.
Jag skrev ett meddelande till mina vänner, vi skulle ändra en tid för ett möte, Jag väntar på  svar och vän nr 1 svarar men slutar meningen med ett ? ,Vän nr 2 tror att allt är bokad men  jag sitter och väntar på svar från vän nr 2, ---------Vän nr 1 tror att han har varit tydlig men då han avslutar sin mening med ett ? så tror jag att processen pågår.....så rullar det på .............Ännu fler meddelande om var alla tar vägen? ...............flera frågetecken och till sist förstår ingen något............När vi väl ses nån timme senare hittar vi boven i dramat .............. den olycksaliga frågetecken!
 
Sov gott och dröm sött
 
 
 

Om

Min profilbild

Virginia

Jag är leg. sjuksköterska med inriktning intensivvård och anestesi. Har jobbat inom skönhetsbranschen ett antal år bl.a som chef för akademikliniken i Malmö och mottagningen i Köpenhamn. 2013 öppnade jag min egen lilla salong. Min fina salong finns på Salong Engelbrektsgatan12, Malmö. Här jobbar jag tillsammans med två underbara frisörer, Roland som också är makeup artist, Therese som är även färgteknolog och utbildare för Matrix. Vi har även Martina hos oss som gör fransar och ser till att vi har fina naglar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela