skönhetsateljen.blogg.se

Välkomna till min blogg! Här vill jag dela med mig av mina tankar, funderingar och vardag både som egen företagare inom skönhetsbranschen och som vanlig förvirrad kvinna. Kommer även att dela med mig av både tips ,råd och rön. ...Våga vara vacker

Varför börja en måndag?

Publicerad 2014-08-31 22:11:00 i Allmänt,

Ja , varför vara som alla andra och börja sitt nya liv på en måndag , när detta kan påbörjas på en söndag?!
Idag är dagen kommen! och då kan man undra vad jag skriver om. JU så fort vi ska ändra något i vårt liv är vi , åtminstone jag benägen att alltid börja nästa måndag, visst är det fler än jag som tänker så?
Idag börjar jag min resa till mitt nya sundare liv , med både träning och kost.
När jag var i tonåren tränade jag en massa, var hur väl tränad som helst men vid 18 års ålder började jag få problem med kroppen, länge och väl letade man efter grunden till mina besvär. I visa fall fick jag höra att detta skulle gå över nä jag gifte mig!! Huttlöst att komma med en sådan kommentar till en ung tjej.
Nåväl efter några år fick jag diagnosen psoriasis artrit, trist men jag kunde inte vara gladare, helt seriöst!! Man hade hittat vad som var fel men min kropp!!!!
I många år har jag sökt efter den glöden / inspirationen jag hade för träning när jag var ung. Idag när jag är fyllda 48 har jag äntligen hittat inspirationen igen.
Hur gick detta till? Har sökt med ljus och lykta, provat många olika träningsformer men inte riktigt fastnat. Döm min förvåning nr inspirationen kom till mig i min egen lilla salong! Här kommer in två biffar som ska få LPG massage av mig inför sina respektive tävlingar, den ena Greger Andrijevski, MFF´massör och den andra Ahmad Ahmad bodybuilder som ska tävla i Mr Olympia i Las Vegas om några veckor, vilken ynnest!!!
Har genom åren haft många fina och stora inspirations källor så som mina väninnor Teuta Cuni , Elin Sämfors och Emmelie Rydsgaard och de har verkligen lagt ner sin själ för att hjälpa mig att komma i form men det var först nu som jag känner mig redo! Har funderat en del kring detta och kan inte riktigt peka på vad det är just de här två helt underbar killar har specifikt tryckt på för knappar men roligt är det:)
Idag var på gymmet hos AA Elit Fitness Gym och fick min första träningspass med hjälp av Ahmad, kändes fantastiskt och nu blev jag även introducerad till ännu en ny värld, proteiner och aminosyror ! Tänka sig att det kunde smaka gott;).
I morgon är en ny dag , idag känner jag mig full av härliga endorfiner, hoppas det håller i sig;)
Må bäst

Om

Min profilbild

Virginia

Jag är leg. sjuksköterska med inriktning intensivvård och anestesi. Har jobbat inom skönhetsbranschen ett antal år bl.a som chef för akademikliniken i Malmö och mottagningen i Köpenhamn. 2013 öppnade jag min egen lilla salong. Min fina salong finns på Salong Engelbrektsgatan12, Malmö. Här jobbar jag tillsammans med två underbara frisörer, Roland som också är makeup artist, Therese som är även färgteknolog och utbildare för Matrix. Vi har även Martina hos oss som gör fransar och ser till att vi har fina naglar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela